Bygge nytt eller kjøpe brukt?

Du står der og ser fornøyd på det nye kjøkkenet du nettopp har fått montert, du beundrer flisene i gangen som nå ligger snorrett med varmekabler under seg og veggene som du og mannen din brukte noen kvelder på å male. Du åpner døren til soverommet og ser fornøyd på de nye vegglampene som passer «så bra» til sengen, og er egentlig ganske så fornøyd.

Med ett hører du døren til huset bli åpnet og ungene kommer løpende inn og du husker at du for nøyaktig 2 år siden drømte om akkurat denne følelsen av endelig å være ferdig med å pusse opp. Så kommer du brått på at våren er i anmarsj og at huset trenger ikke bare ett men to strøk med maling. Du sukker tungt, kikker ned på den litt voksende magen og lurer på hvordan dette skal gå når nummer tre melder sin ankomst.

Det er da det slår deg at dere trenger større plass og at det koselige lille huset dere bor i nå, rett og slett er blitt for lite. Ikke orker du tanken på å gå på en ny runde med oppussing, så hva nå?

Nå er tiden inne for å kjøpe nytt. Et hus hvor du og din familie kan leve lenge. Et hus hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Kjøkkenet er akkurat slik det skal være og de store vinduene slipper inn alt det dagslyset som finnes. Men, er det mulig da, tenker du. Selvfølgelig er det mulig. Velger du å kjøpe hus fra IEC-HUS, slipper du å tenke på oppussing, kraner som drypper eller en tapet som ikke henger slik den en gang i tiden var tenkt. Garanti har du også!

Men det må da være mye dyrere enn å kjøpe brukt, for så «bare» pusse det opp litt? Sannheten er, at nytt ikke er det samme som dyrt. La oss vise deg dette med et eksempel:

Du kjøper et brukt hus og flytter inn. Alt er for så vidt i grei stand og du behøver strengt tatt ikke gjøre noe. Men, så var den fargen du ikke likte, så litt maling blir det jo. Etter en liten stund så oppdager du at kjøkkenet ikke er akkurat slik du trenger at det skal være, så da bestemmer du deg for å bytte ut det. Og sånn fortsetter det, litt om litt så har du faktisk pusset opp et helt hus!

Velger du å kjøpe deg en tomt og kontakter oss, vet du at huset er ferdig når du flytter inn, akkurat slik du ønsker at det skal være, med garanti.

Ring oss i dag, og vi hjelper deg i gang.

Lykke til!

Hilsen alle oss i IEC-HUS

Den absolutt beste måten å bygge på

Bestill vår huskatalog