Velkommen til IEC-HUS PROFF

IEC-HUS Proff er et konsept rettet mot deg som er entreprenør, eiendomsutvikler eller investor. Du som enten ønsker å utføre mye eller litt av jobben med egne folk eller du som rett og slett bare ser verdien av å sette bort hele jobben. Uansett hvilket behov du har, om du skal bygge en to – mannsbolig eller fire rekkehus er IEC-HUS PROFF den absolutt beste samarbeidspartneren for deg.

VI BYGGER:

Vi er eksperter på lave trehus og bygger:

Eneboliger, tomannsboliger, firemannsboliger, kjedehus og rekkehus

Velger du ett av våre forhåndsprosjekterte modeller sparer du både tid og penger. Du trenger ikke arkitekt og vi trenger ikke å omprosjektere – enklere blir det ikke. Under ser du noen av våre modeller og referanseprosjekter. Ta kontakt så finner vi de gode løsningene sammen.

VÅRE LEVERANSER:
  • 1. Ferdig utvendig (uten plate)
  • 2. Ferdig gipset (uten plate og UE)
  • 3. Nøkkelferdig leveranse

 

På denne måten kan du selv velge hva som passer for din organisasjon og ditt prosjekt. Når vi leverer ferdig utvendig er bygget tett med isolasjon i ytterveggene uten plast og innlekting. Dette sikrer tørt og godt byggverk og gjør det enkelt for deg å ta jobben videre. Ved ferdig gipset leveranse kommer vi tilbake når du har lagt opp rør og el. Vi sikrer dermed korrekt montering og dine underentreprenører har en enkel jobb når de skal sluttføre. Ved nøkkelferdig leveranse leverer vi huset ferdig i henhold til leveransebeskrivelsen.

HVORFOR VELGE IEC- HUS PROFF:

Velger du oss som leverandør får du:

En trygg samarbeidspartner med solid økonomi som har bygget mer enn 3000 hus. En samarbeidspartner som er sertifisert etter den nye NS-EN ISO 9001:2015 og NS-EN ISO 14001:2015 standarden, noe som i praksis betyr at IEC-HUS jobber aktivt for å møte de høyeste kravene til kvalitet, kundetilfredshet og miljø.

Klare avtaler basert på NS 3425, noe som ikke bare sikrer deg som kunde av IEC-HUS men også sluttkunden.

Konkurransedyktige priser og kort byggetid. (Eks.: Ferdig utvendig – 30 dager)Kontakt oss

IEC-HUS PROFF er en trygg, solid og seriøs samarbeidspartner - ta kontakt så finner vi gode løsninger sammen!

Berge Lavik
Head of Sales and Marketing
922 44 383
Jørgen Johnsen
Boligkonsulent
930 63 094
Stig Arne Berg
Boligkonsulent
953 61 381
Thomas Fosshaug
Boligkonsulent
900 51 979

Bestill vår huskatalog