IEC-HUS

Elisabeth tomannsbolig

January 7, 2014 – 08:32

Elisabeth tomannsbolig er en fornuftig bolig for deg som ønsker å gå sammen med noen om å bygge. Med Elisabeth får du to boenheter på litt over 90 kvm bebygd areal. Den svært funksjonelle planløsningen gir deg plass til det du trenger på et og samme plan. Uteplassene for hver bolig er plassert i husets… Les mer »

Victoria tomannsbolig

January 7, 2014 – 08:20

Victoria er en praktisk og nydelig tomannsbolig med godt gjennomtenkte planløsninger. I hovedetasjen finner man en lys og åpen stue- og kjøkkenløsning samt en stor sportsbod. Fasaden har et moderne uttrykk med panel i ulik bredde og vinduer i ulike størrelser. Denne boligen har oppløft på begge sider av taket, noe som gir en lys… Les mer »

Emilie på skråtomt

January 7, 2014 – 08:04

Emilie på skrånet tomt er en stilig og tidsriktig bolig. De ulike vinduene og panel i forskjellig tykkelse skaper en unik og spennende fasade. Vinduene gir flott utsikt og huset får mye lys til stue og oppholdsrom.

Fra den åpne stue- og kjøkkenløsningen kommer du rett ut på en nydelig veranda. Underetasjen byr blant annet… Les mer »

Emilie

January 6, 2014 – 14:53

Emilie er en moderne bolig spesielt egnet for smale tomter. Fasaden er spennende og utradisjonell og har tilhørende carport. En stor veranda dekker hele den ene siden av boligen og er med på å skape den særegne fasaden. Planløsningen er gjennomtenkt, med stue og kjøkken plassert på kortsiden av boligen, vendt ut mot verandaen. Boligen… Les mer »

Nora

January 6, 2014 – 14:48

Nora har en kvadratisk bolig med rette og moderne linjer. Utstikket i front gir boligen en nydelig fasade.Utseende er tidsriktig og inspirert av funkisstilen. Pulttaket og de stramme detaljene er med på å understreke den moderne stilen. Til tross for sin lille grunnflate rommer boligen mye med sine to fulle og godt utnyttede plan. En… Les mer »

Emma

January 6, 2014 – 14:36

Emma er en mindre bolig med to plan som gir deg god plassutnyttelse. Hovedetasjen har en spennende planløsning med mye lysinnslipp. Med tre romslige soverom passer boligen ypperlig for en mindre familie. Boligens ytre kjennetegnes av mange ulike vinduer og et framtrekk i front og ved inngangspartiet, noe som gir spennende vinkler og løsninger både… Les mer »

Britney

January 6, 2014 – 14:31

Britney er den moderne boligen med rette linjer som slipper inn mye lys og luft. Den åpne planløsningen gir mulighet til å være sosial med gjestene mens du klargjør festmiddagen.

Spiseplassen blir satt i fokus med boligens vakre utbygg og store, flotte vinduer. Ute finnes en koselig plass man kan få mye glede av på… Les mer »

Aurora

January 6, 2014 – 14:28

Aurora kjennetegnes av rene og stramme linjer. Dette er en bolig som imponerer med sin størrelse og sine interessante, særegne detaljer. De store vindusflatene og spennende vinklene gjør huset til noe helt eget.

2.etasje får en åpen løsning med en stor og nydelig veranda som følger deg helt fra stuen til det romslige kjøkkenet.

Aurora på skråtomt

January 6, 2014 – 14:26

Dette er en lys og luftig bolig med store, flotte vinduer. Hovedetasjen har en åpen stue- og kjøkkenløsning som inviterer til sosialt bofelleskap i en luftig atmosfære. Utstikket i front har store vinduer som slipper inn mye lys.

Aurora på skrå plan gir en bolig hvor du får fellesarealene i hovedetasjen og soverom samt oppholdsrom… Les mer »

Adele

January 6, 2014 – 14:21

Adele gir et solid førsteinntrykk med sin flotte fasade. Med valmet tak og mye vinduer får denne boligen et eksklusivt uttrykk. Man blir møtt av et nydelig inngangsparti og en entré. Planløsningen preges videre av gjennomtenkte og effektive løsninger. Med walk-in closet og andre flotte detaljerer dette boligen for deg som ønsker et unikt hjem… Les mer »